Catherine ve Demon's Souls Satışları Oldukça İyi

Catherine'in bu kadar sevimli olduğuna bakmayın, kabuslar onunla başlayacak
15.04.2011 08:56 Alkan Adakaner


      Atlus'un temel firması olan Index Holding'in açıklamalarına göre Catherine ve Demon's Souls'un satışları firmanın beklentilerinin üstünde oldu. 
 
      Şu an sadece Japonya'da piyasaya çıkan ve bu yaz Batı'ya gelecek olan Catherine'in 250.000 adetten fazla sattığı açıklandı. Korku-bulmaca-erotizm üçgeni ile oyuncuların dikkatini çeken oyun Japon oyun otoritelerinin beğenisini kazanmıştı.
 
      Diğer yandan Demon's Souls'un Amerika'daki yayıncısı (Japonya'da Sony, Avrupa'da ise Namco-Bandai yayınlıyor) da olan Atlus, oyunun bu ülkede 500 bin adetten fazla dağıtıldığını ve beklentilerin üstünde bir performans sergilediğini de açıkladı.
 
       Demon's Souls'un devamı niteliğindeki (resmi olarak değil) Dark Souls ise bu yıl sonunda PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak, fakat bu defa oyunun yayıncısı tamamen Namco Bandai. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler