Catherine'deki Rapunzel Mini Oyunundan Video

Rapunzel'in mini oyununda 50 aşama bulunuyor
02.02.2011 18:01 Alkan Adakaner


     Atlus'un Persona Ekibi tarafından geliştirilen ve şu ana kadar Batı için duyurulmayan Catherine ile ilgili videolar gelmeye devam ediyor. Bu defa Stray Sheep adlı Bar'da oynayabileceğimiz mini oyundan bir video geldi.
 
     Bu mini oyunda Grimm Kardeşlerin Rapunzel'ini kurtarmaya çalışıyoruz. Vincent ile oynayabileceğimiz bu oyun, Catherine'in kabus bölümleri ile benzerlikler içeriyor. Toplam 50 bölümü olacak Rapunzel mini oyununa ait videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 
    Ayrıca Catherine'de yine Stray Sheep Bar'daki müzik kutusundan dinleyebileceğimiz müziklerin listesini de aşağıdaki videodan görebilirsiniz. Persona 4, Persona 3, Persona Portable, Shin Megami Tensei Nocturne ve Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 gibi oyunlardan müzikler görülüyor.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler