Catherine'in Kapak Tasarımları Yayınlandı

03.12.2010 11:45 Alkan Adakaner

 
    Aşağıdaki kapak tasarımlarını görünce Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan Catherine'in sakın cinsellik yoluyla oyuncuları kendine çekecek bir oyun olduğunu düşünmeyin; çünkü bu oyunda korku öğeleri de ön planda.
 
    Atlus'un Persona ekibi tarafından geliştirilen Catherine'de Vincent adlı bir karakteri yönetiyoruz. Vincent'ın yaşadığı mahallede uykusunda ölen genç erkekler vardır ve bir söylentiye göre bu kişiler uykularında bir kabus sırasında ölüyorlar.
 
    Vincent da bu rüyalardan muzdariptir. Aynı zamanda Catherine ve Katherine adlı iki genç kız arasında kalmıştır. Bu iki genç kız belki de onun kabuslarının nedenidir.
 
    Korku öğeleriyle de dikkat çeken Catherine'in adlı oyunumuzda cinsellik öğeleri de önplanda ve oyunun kapak tasarımında da bu görülüyor. Yine de oyunda cinsel sömürünün yapılmacağını belirtelim.
 
    Aşağıda gördüğünüz gibi Playstation 3 ve Xbox 360 için farklı kapak tasarımları yapılmış. Oyunun Playstation 3 kapağında Catherine bulunurken, Xbox 360 kapağında ise Katherine bulunuyor. Oyunun henüz Batı için duyurulmadığını belirtelim.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler