Clock Tower'ın Yaratıcısından Yeni Bir Korku Oyunu "Scissors"

21.09.2014 11:27 Alkan Adakaner

 
     Clock Tower serisinin yaratıcısı Hifumi Kouno tarafından hazırlanan Project Scissors adlı oyun (tabi bu kod adı) Clock Tower'ın ruhani devam oyunu olarak adlandırılıyor. PS Vita, iOS ve Android için hazırlanan bu korku oyununun geliştirici ekibinde önemli isimler var. Silent Hill serisinin yaratık tasarımcısı Masahiro Ito bu oyunun da yaratıklarını tasarlayacak; The Grudge ve Ju-On filmlerinin yönetmeni Takashi Shimizu ise yaratıcı yönetmen rolünde olacak ve bu oyun içn bir kısa film çekecek.
 
     Project Scissors'ın okyanusun ortasında terk edilmiş lüks bir gemide geçeceği belirtilirken, gemi denize açılır açılmaz gizemli ve dehşet verici bir dizi cinayetin gerçekleşeceği, bizim ise bir yandan masum kişileri bulmaya çalışırken, bir yandan da bu cinayetleri kimin işlediğini bulmaya çalışacağımız söyleniyor.
 
     Deneyimli isimler tarafından hazırlanan Project Scissors için heyecanlanmamak elde değil. Bakalım karşımıza Clock Tower kadar korkunç ve kaliteli bir yapım çıkacak mı? Şu an malesef oyundan herhangi bir görsel yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NightCry Platformlar: PC Mobil VITA Geliştirici: Nude Maker Dağıtıcısı: Nude Maker Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler