Night Cry için Uzun Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

14.02.2015 00:55 Ömür Gencer


       Clock Tower serisinin yaratıcısı Hifumi Kouno'nun liderliğiyle geliştirilen Night Cry, korku türü hayranları tarafından merakla beklenen bir yapım. Geliştirici ekip oyunu bekleyen oyuncuları daha da sabırsızlandıracak uzun bir oynanış videosu paylaştı.
 
       Paylaşılan bu oynanış videosunda oyunda yer alacak pek çok oynanış mekaniğini görebilmek mümkün. Bunun yanında yapımcı firma Kickstarter üzerinden hedeflenen miktara ulaşılınırsa oyunun PlayStation 4 ve Xbox One'a geleceğini duyurdu. Eğer kampanyada 450,000 dolar toplanırsa oyun PlayStatio 4'e,  550,000 dolar toplanırsa da Xbox One'a gelecek. Yapımın henüz 144,00, dolar topladığını ve kampanyanın bitmesine 9 gün kaldığını belirtelim.  Bahsettiğimiz oynanış videosuna buradan oyunun Kickstarter sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NightCry Platformlar: PC Mobil VITA Geliştirici: Nude Maker Dağıtıcısı: Nude Maker Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler