Close to the Sun'ın Yayıncılığını Wired Productions Üstlenecek

18.12.2018 19:06 Gazali Çetinkaya

 
Wired Productions, Storm in a Teacup tarafından geliştirilen hayatta kalma korku oyunu Close to the Sun'ın yayıncılığını üstleneceğini duyurdu. Close to the Sun 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Close to the Sun, 19. yüzyılın sonunda Nikola Tesla'nın bilim uğruna yarattığı gizemli bir gemi kompleksinde geçen bir korku oyunu. Tarihin bu alternatif versiyonunda, Nikola Tesla bilimsel atılımları dünya üzerinde büyük bir etki yaratmıştır.

Siz Rose adında genç bir gazeteciyi kontrol ediyorsunuz ve kız kardeşinizi arıyorsunuz. Bu muazzam ve görkemli komplekse gelmenizle bir şeylerin yanlış gittiğini çabucak fark ediyorsunuz.
 
- Hayatta kalmanın her şey olduğu birinci şahıs korku macera oyunu.
- Hikayeyi ilerletmek için problem çözme: Tesla'nın gemisinde ne oldu?
- Rose savunmasız ve silahsız; hayatta kalması koşması, saklanması ve hızlı düşünmesine bağlı.
- Rose'a yardımcı olan bir müttefik ile ekip çalışması. Gizemli ses geminin sanatsal salonlarında yolunuza devam etmesi için size komutlar verecek.
- Unreal Engine ile kurulan görsel olarak çarpıcı bir çevreyi keşfedin.


Oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Close to the Sun Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Storm in a Teacup Dağıtıcısı: Wired Prodctions Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler