Company of Heroes 3'ün konsol sürümü 30 Mayıs'ta geliyor

14.04.2023 15:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Relic Entertainment, strateji taktik oyunu Company of Heroes 3 Console Edition'ın PlayStation 5 ve Xbox Series için 30 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu. Konsol sürüm hem fiziksel hem de dijital olarak oyunculara sunulacak. Ön siparişler 25 Nisan'da açılacak.
 
Gerçek zamanlı strateji oyunu ilk olarak 23 Şubat'ta Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Oyunun konsol sürümü birçok geliştirmeyi bünyesinde barındıracak
 
 
 
Relic Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan gerçek zamanlı strateji oyununun konsol sürümü dünyanın dört bir yanındaki oyunculara derin stratejik bir deneyim sunmayı hedefliyor. Konsol oyuncuları bu sürümde özel bir kullanıcı arayüzüne, tam denetleyici desteğine ve daha fazlasına sahip olacak. 
 
Konsol sürümünde diğer taraftan "Tam Taktiksel Duraklatma" gibi yeni özellikler yer alacak. Bu özellik kapsamında oyunculara savaş alanında taktiksel kontrol sunacak. Mücadele esnasındaki aksiyonu durdurarak tüm eylemleri aynı anda koordine edebilecek ve her hareketi gerçek zamanlı olarak yapabileceksiniz.
 
Oyun şu anda Steam üzerinde 799,00 TL'den satışta. Digital Premium Edition ise 1.099,00 TL'den oyunculara sunuluyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 3 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler