Company of Heroes Collection'ın Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

22.09.2023 11:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Feral Interactive, strateji oyunu Company of Heroes Collection'ın 12 Ekim'de Nintendo eShop üzerinden 29,99 dolarlık bir fiyat karşılığında Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Oyunda Dünya Savaşı konu alınıyor 
 
 
 
Dünya Savaşı'nda komutayı ele alabileceğiniz oyun içerisinde gerçek zamanlı strateji deneyimi Switch konsoluna geliyor. Gerçek zamanlı stratejiyi yeniden tanımlayan oyunda İkinci Dünya Savaşı ve iki destansı genişletme yer alıyor. Birçok içeriğin tek bir pakette birleştiği Company of Heroes Collection, ilk defa Nintendo Switch'e geliyor.
 
Hızlı savaşlar ve takım tabanlı taktiklerin olduğu yapımda bir yandan kendinize özgü stratejiler oluşturabiliyor diğer yandan ise Switch için özel olarak tasarlanmış yepyeni bir kontrol şemasıyla hücuma liderlik edebiliyorsunuz.
 
Normandiya Savaşı'nın bir yansıması olan oyunda Amerikan, İngiliz, Panzer Elite ve Wehrmacht kuvvetlerine liderlik ederek her iki tarafta da savaşın seyrini değiştirebiliyorsunuz. Diğer taraftan oyunda tekrar oynanabilirliği yüksek olan Skirmish modunda grupları karşı karşıya getirebiliyorsunuz. 
 
Switch çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 3 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 9 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler