Company of Heroes Collection Switch için Duyuruldu

06.09.2023 12:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Feral Interactive, gerçek zamanlı strateji oyunu Company of Heroes Collection'ı Switch için duyurdu. Koleksiyon bu sonbaharda çıkış yapacak. 2. Dünya Savaşı'nda komutayı ele alabileceğimiz koleksiyon artık Switch'e gelmeye hazırlanıyor.
 
Strateji deneyimi el konsoluna geliyor
 
 
 
Gerçek zamanlı stratejiyi yeniden tanımlayan oyun, Nintendo Switch için çıkış yapmayı bekliyor. II. Dünya Savaşı'nı temel alan oyunda gerçek zamanlı strateji klasiği ile iki destansı genişletme paketi yer buluyor. Savaş ortamını bizlere gerçekçi bir şekilde aktaran oyunda manga tabanlı taktikler yapabiliyor, yapacağınız hamleleri düşünebiliyor özel olarak tasarlanmış yeni kontrol şemasıyla hücuma liderlik edebiliyorsunuz.
 
Normandiya Muharebesi'ndeki tarihi harekâtlarda Amerikan, İngiliz, Panzer Elite ve Wehrmacht kuvvetlerine liderlik ederek her iki tarafta da savaşın gidişatına göz atabiliyorsunuz. Özel savaşlara geçiş yapabildiğiniz oyunda tekrar oynanabilir içerikler büyük oranda yer alıyor.
 
Switch fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 3 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler