Control ve Hitman III Bulut Versiyonları Switch için Duyuruldu

28.10.2020 19:36 Gazali Çetinkaya

 
Control: Ultimate Edition ve Hitman III'ün bulut tabanlı versiyonları Switch için duyuruldu.

Control: Ultimate Edition bulut versiyonu bugün çıktı ve şu anda Nintendo eShop üzerinden ücretsiz olarak indirip 10 dakikalık demoyu deneyebilirsiniz. Performans (ray tracing kapalı 60fps) ve grafik (ray tracing açık 30fps) olmak üzere iki farklı mod bulunuyor. Stabil bir internet bağlantısı gerekli. Tam sürüm $39.99.

Hitman III bulut versiyonu için çıkış tarihi açıklanmadı. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia'ya 20 Ocak 2021'de gelecek.
 
Nintendo daha önce Japonya'da Phantasy Star Online 2, Assassin's Creed Odyssey ve Resident Evil 7 gibi oyunlarla Switch'te bulut tabanlı oyunu denemişti. Control Ultimate Edition ve Hitman III ile Batıda da kullanıma sunuluyor.
 
Control: Ultimate Edition:
 
 
Hitman III 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 5 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler