Control'ün Standart Sürümüne Sahip Kullanıcılar Yeni Nesilde Geriye Uyumluluktan Faydalanabilecek

20.08.2020 17:37 Gazali Çetinkaya

 
Control Ultimate Edition geçtiğimiz hafta duyurulduğunda, Ultimate Edition'ı satın alan PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcılarının oyunu PlayStation 5 veya Xbox Series X sürümlerine ücretsiz yükseltebileceği ve standart sürüme sahip kullanıcılara böyle bir fırsat tanınmayacağı açıklanmıştı.

Bu haber oyunculardan büyük bir tepki çekti ve yayıncı 505 Games açıklama yaparak durumu netleştirdi.

PlayStation 4 veya Xbox One'da Control'ün standart sürümüne sahip kullanıcılar geriye uyumluluk aracılığıyla gelişmiş bir deneyimle oyunu PlayStation 5 veya Xbox Series X'te oynayabilecek. Genişleme paketleri de aynı şekilde geriye uyumlulukla oynanabilecek.
 
Fakat yeni nesil konsollar için özel geliştirilen sürüm sadece Ultimate Edition sahiplerine ücretsiz sunulacak.

İki sürüm arasındaki farklılıklar detaylandırılmadı.
 
505 Games tarafından belirtilene göre oyun yeni nesilde Control Ultimate Edition olarak piyasaya sunulacak ve ücretsiz yükseltme için aynı sürüm olması gerekli. 

Control Ultimate Edition 27 Ağustos'ta Steam için, 10 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store için, 2020 sonlarında PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacak. Ana oyun, ilk genişleme paketi The Foundation, ikinci genişleme paketi AWE ve oyunun çıkışından bu yana yayınlanmış tüm içerik güncellemelerini içerecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler