Project Condor, PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

30.06.2021 10:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Remedy Entertainment, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Control dünyasında geçen dört oyunculu  “ Project Condor ”u duyurdu. Yeni oyun Remedy Entertainment'ın tescilli Northlight motoru ve araçları üzerine inşa edilecek. Ek olarak şirketler Control serisi için gelecekte daha büyük işler yapmak adına anlaşma imzaladılar. 
 
505 Games'in ana şirketi Digital Bros Group eş CEO'ları Rami ve Raffi Galante bir basın açıklamasında: “Remedy ile işbirliğimizi sürdürmekten ve daha da genişletmekten heyecan duyuyoruz” dedi.  
 
Remedy Entertainment CEO'su Tero Virtala ise: "Dört yılı aşkın bir süredir 505 Games ile başarılı bir şekilde işbirliği yaptık ve kendi alanlarımızda güçlendik. Ortaklığımızı genişletmekten ve derinleştirmekten mutluluk duyuyoruz'' dedi.
 
Yeni oyun 505 Games tarafından yayınlanacak. Çok oyunculu bir oyun olan Project Condor, uzun vadede oyuncu topluluğuyla etkileşim kurma potansiyeline sahip olacak. Ayrıca Control oyununun bir yan oyununu temsil edecek. Temel olarak oyun Control'ün çok oyunculu bir yan versiyonu olarak nitelendiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler