Control'ün Yeni Nesil Versiyonları 2021'in Başlarına Ertelendi

06.11.2020 15:17 Gazali Çetinkaya

 
Control Ultimate Edition PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları 2021'in başlarına ertelendi.

Remedy Entertainment, oyunun kalitesinin müthiş olmasını istediklerini ve bunun için de biraz daha zamana ihtiyaçları olduklarını belirtti.

Control Ultimate Edition yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilir olacak. Kullanıcıların yeni nesil için özel hazırlanmış versiyonu biraz beklemesi gerekecek.

Control'ün standart sürüm sahipleri de oyunu ilk günden geriye uyumlulukla oynayabilecek fakat yeni nesil versiyona ücretsiz yükseltme seçeneği sadece ultimate sürüm sahipleri için geçerli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 1 Saat önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 2 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 3 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler