Cyberpunk 2077 Brezilya'da Derecelendirildi, Yetişkin İçerik Detaylandırıldı

28.04.2020 12:06 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED'in fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 Brezilya Derecelendirme Kurulu tarafından +18 olarak derecelendirildi ve oyunun yetişkin içerik detayları ortaya çıktı.
 
Oyun aşağılayıcı dil, küfürlü konuşma, yasa dışı uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığı, silahlı ve silahsız şiddet, kan, yaralama, sakat bırakma, intihar, kasıtlı adam öldürme, çıplaklık, cinsel haz, cinsel ilişki, yoğun cinsel ilişki, fuhuş, cinselleştirme ve cinsel sömürü gibi unsurlara sahip olacak. 

Bunun üzerine oyunun baş görev tasarımcısı Pawel Sasko "Şaşırdınız mı? Oyun oynamıyoruz." dedi.

Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler