Cyberpunk 2077 Çeteleri ve Dernekleri #1 The Mox

08.04.2020 18:14 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin geçeceği Night City'deki çeteleri ve dernekleri tanıtmaya başladı.
 
İlk durak The Mox.
 
Hayat kadınlığı yaptıktan sonra striptiz kulübü sahibi olan ve çalışanlarına her zaman adil davranıp onları kötü müşterilerden koruyan Elizabeth “Lizzie” Borden'ın ölümünden sonra 2076 yılında kurulmuş. The Mox'un amacı erkek ve kadın sex işçilerini şiddet ve istismardan korumak.
 
The Mox, oyunun esinlendiği Cyberpunk 2020 masaüstü rol yapma oyununda yer almıyor. Cyberpunk 2077 için özel olarak oluşturulmuş. 

İlerleyen günlerde bunun gibi daha fazla çete ve dernek tanıtılacak.
 
CD Projekt RED ayrıca oyunun planlanan çıkış tarihinde şimdilik bir değişiklik olmadığını belirtti. Şirket corona virüsü sebebiyle çalışmalarını evden sürdürüyor ve belirtilene göre bu durumun geliştirme sürecine önemli sayılabilecek bir derecede etkisi yok. 

Fütüristik rol yapma oyunu 17 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler