Cyberpunk 2077 Çeteleri ve Dernekleri #6 Valentinos ve #7 Tyger Claws

01.05.2020 17:52 Gazali Çetinkaya

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin geçeceği şehir Night City'deki çeteler ve dernekleri tanıtmaya devam ediyor.
 
Sırada Valentinos ve Tyger Claws var.
 
 
Heywood'un Latino bölgelerini kontrol altında tutan Valentinos, Night City'deki en büyük çetelerden biri. Üyeler ahlak kuralları ve asırlık gelenekler ile birbirine bağlı ve onur, adalet ve kardeşlik gibi kavramlara son derece önem vermekte.
 
 
Tyger Claws ise Japantown'da ikamet eden Japon kökenli bir çete. Merhametsiz ve şiddet dolular ve göz korkutucu bir görünüme sahipler. Katana, sokak bisikletleri ve ultraviyole ışık altında parlayan dövmeler ile dikkat çekiyorlar.
 
Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler