Cyberpunk 2077 Fragmanındaki Gizli Mesaj Genişlemeler ve Ücretsiz DLC'lerin Sinyalini Veriyor

09.12.2020 10:07 Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk 2077'nin çıkış fragmanı dün yayınlandı ve CD Projekt RED bu fragmana gizli bir mesaj eklemiş.

Oyun için planlanan hikaye genişlemeleri ve ücretsiz indirilebilir içeriklerin sinyalini veriyor.
 
"Daha önce de belirttiğimiz gibi oyuna genişleme paketleri gelecek. Henüz detayları konuşmaya hazır olmasak da Hearts of Stone ile Blood and Wine'dan çok şey öğrendiğimizi söyleyebiliriz. Planlanmış genişleme paketlerimiz etkili hikayelerde kolay unutamayacağınız seçimler yapma şansı tanıyan oldukça zengin hikaye içeriği sunacak ve sizleri Cyberpunk 2077 dünyasının daha da derinlerine götürecek."
 
"Oraya gelmeden önce, ücretsiz indirilebilir içerik programımızı 2021'in başlarında başlatacağız. The Witcher 3'te olduğu gibi, karanlık geleceğin dünyasına daha fazla hayat enjekte edecek, bir sürü havalı şey içeren çeşitli ücretsiz indirilebilir içerik paketlerinin Night City'yi gelmesini bekleyebilirsiniz."
 
Cyberpunk 2077 10 Aralık'ta Türkçe altyazı desteğiyle birlikte PC, Stadia, PlayStation 4, Xbox One ve geriye uyumlulukla yeni nesil konsollar için çıkacak. Erişime açılma saati konsollarda 00:00 ve PC'de 03:00.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler