Cyberpunk 2077 Multiplayer Modu Mikro Ödemeler İçerecek

07.09.2020 14:24 Gazali Çetinkaya

 
Cyberpunk 2077'nin çok oyunculu modunda mikro ödemeler bulunacağı doğrulandı.

CD Projekt ve yatırımcılar arasında gerçekleşen soru cevap seansında, şirketin başkanı Adam Kicinski oyunun çok oyunculu modunun mikro ödemeler içereceğini fakat bu konuda çok agresif olmayacaklarını belirtti.
 
"Hayranlarımıza karşı hiçbir zaman agresif olmadık. Onlara adil bir şekilde davrandık ve arkadaşça yaklaştık. Bu yüzden mikro ödemeler konusunda da kesinlikle agresif olmayacağız. Satın alınabilecek harika şeyler bekleyebilirsiniz. Hedefimiz bu sistemi insanları para harcamaktan mutlu edecek şekilde tasarlamak."
 
"Tek oyunculu oyunlarımızda olduğu gibi oyuncuların ürünlerimize para harcarken mutlu olmalarını istiyoruz. Aynısı mikro ödemeler için de geçerli. Cyberpunk 2077 bir şeyler satmak için harika bir temaya sahip fakat mikro ödemeler agresif olmayacak, oyuncuları üzmeyecek ve onları mutlu edecek."
 
Çok oyunculu mod, oyuna çıkışından sonra eklenecek.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler