Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Sony Tüm Oyuncuların İade Talebini Kabul Edecek

18.12.2020 04:27 Gazali Çetinkaya

Sony Interactive Entertainment, Cyberpunk 2077 PlayStation versiyonunu geçici bir süreliğine PlayStation Store'da satıştan kaldırdı ve Cyberpunk 2077'yi satın almış tüm oyuncuların iade talebini kabul edeceklerini açıkladı.
 
Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan resmi açıklama:  
 
"SIE, yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamaya çalışmaktadır, bu nedenle PlayStation Store üzerinden Cyberpunk 2077'yi satın alan tüm oyuncular için tam bir para iadesi yapmaya başlayacağız. SIE ayrıca Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store'dan bir sonraki duyuruya kadar kaldıracaktır.
 
Cyberpunk 2077'yi PlayStation Store üzerinden satın aldığınızı onayladıktan sonra para iadesi işlemine başlayacağız. Para iadesinin tamamlanmasının ödeme yönteminize ve finansal kurumunuza bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini lütfen unutmayın."
 
Oyunun iadesi için PlayStation resmi sitesinde özel bir sayfa açıldı.
  
playstation.com/tr-tr/cyberpunk-2077-refunds/
 
CD Projekt yönetim kurulu bunun birlikte alınmış bir karar olduğunu belirtti. Oyunun Xbox Store'dan kaldırılması için Microsoft ile konuşulmamış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 195 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler