Cyberpunk 2077, The Witcher 3'ten Daha Kısa Olacak Fakat Tekrar Oynanabilirliği Yüksek Olacak

26.11.2019 16:33 Gazali Çetinkaya

 
Polonya'da düzenlenen geliştirici topluluk etkinliğinde konuşan CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin ana görevler ve büyük yan görevleri tamamlamak açısından The Witcher 3: Wild Hunt'tan daha kısa bir oyun olacağını fakat tekrar oynanabilirliğin de The Witcher 3: Wild Hunt'a göre daha yüksek olacağını belirtti.
 
How Long to Beat sitesinin verilerine göre, The Witcher 3: Wild Hunt'ın ana hikayesi yaklaşık olarak 50 saat sürüyor. Cyberpunk 2077 için tahmini bir süre verilmedi.
 
CD Projekt Red ayrıca yan görevlerin de The Witcher 3: Wild Hunt'tan daha kompleks olacağını belirtti. Cyberpunk 2077'nın yan görevleri diğer görevleri ve hatta ana hikayeyi etkileyecek. Geliştirici daha önce yaptığı bir açıklamada da oyundaki her bir görevin el yapımı olduğunu ve niteliğin nicelikten daha önemli olduğunu belirtmişti.
 
Cyberpunk 2077 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak. Stadia versiyonu da doğrulandı fakat çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler