Cyberpunk 2077 Xbox One Versiyonuna Sahip Kullanıcılar Xbox Series X Versiyonu için Ücret Ödemeyecek

24.02.2020 18:43 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, yeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X'in özelliklerini bugün detaylandırdı ve yeni açıklanan özelliklerden biri de Smart Delivery.
 
Smart Delivery özelliği sayesinde oyunu hem Xbox One hem de Xbox Series X'te oynamak için sadece bir defa satın almanız yeterli olacak. Bu özellik Halo Infinite dahil olmak üzere Microsoft'un tüm birinci parti oyunlarında desteklenecek ve tüm yayıncılar ile geliştiricilere oyunlarına ekleme seçeneği sunulacak. 
 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'de Smart Delivery'nin destekleneceğini doğruladı.
 
Yani oyunun Xbox One versiyonunu satın alan kullanıcılar oyun Xbox Series X'e de çıktığında Xbox Series X versiyonuna ücretsiz olarak erişebilecek.
 
Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için 17 Eylül'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler