Cyberpunk 2077 için 2.0 Adlı Büyük Güncelleme Geliyor: İşte Tarih

19.09.2023 12:55 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt Red tarafından oyunculara sunulan açık dünya gelecek temalı aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için yeni içerikler geliyor. Bu kapsamda ekip Phantom Liberty genişletmesini yayınlamadan önce 2.0 adlı yeni bir güncellemeyi getiriyor. Bu güncelleme oyunun oynanış şeklini değiştiriyor ve ücretsiz olarak sunuluyor.
 
2.0 güncellemesi oyunu bir hayli değiştiriyor 
 
 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'ye büyük değişiklikler getirmeye hazırlanan 2.0 güncellemesi 21 Eylül'de oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. Bu güncelleme halihazırda oyuna sahip olan herkes için ücretsiz. Beklenen güncelleme oyuna daha önce görülmemiş yeni beceri ağacını ve avantajları dahil ediyor.
 
Yeni güncelleme sadece beceri ağacını değil aynı zamanda oyundaki polis sistemine de bir yenileme getiriyor. Böylece polisler artık güncellemeyle beraber daha kuralcı oluyor ve dünyaya düzen geliyor. Oyundaki suç faaliyetleri kapsamında polisler suçluların peşine düşüyor ve siberpsikozdan etkilenen kişiler hiçbir soru sorulmadan etkisiz hale getiriliyor.
 
Güncelleme 2.0 aynı zamanda araçlardan ateş etmenin yeni yollarını da sunuyor. Artık silahlarınızı motosikletlerinin arkasından, arabalarının ön camından veya yan camından kullanabiliyorsunuz.
 
Güncelleme fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler