Cyberpunk 2077 için 2.1 Güncellemesi Yayınlandı: Metro Sistemi Eklendi

05.12.2023 21:34 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için 2.1 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme için ayrıca tam yama notları açıklandı ve bu tam yama notları ile beraber, oyunda hangi değişikliklerin olduğunu bizzat görebiliyorsunuz.
 
Metro sistemi oyuna dahil edildi 
 
 
 
2.1 yaması ile beraber oyuna ön plana çıkan bir metro sistemi eklendi. Bu metro sistemi ile beraber artık içerisinde bulunduğunuz şehri dolaşabileceğiniz bir mekanik oyuna dahil edildi. 19 farklı metro istasyonunun yer aldığı bu güncelleme ile 5 farklı hat üzerinden şehri seyahat edebiliyorsunuz. Böylece artık metro modunu kullanmanıza gerek kalmıyor. Oyuna resmi olarak metro sisteminin eklendiğini söyleyebiliyoruz.
 
Yeni güncelleme ile oyuncular sevdikleriyle beraber dairelerin herhangi birinde beraber uzunca vakitler geçirebilecek. Bu sayede onları yanlarına davet edebilecek ve böylece bir birliktelik yaşayabilecek. Aynı zamanda yeni güncelleme ile beraber oyuna radyo dinleyebilme sistemi eklendi. Bu sistemle beraber yolda yürürken veya bir yere doğru ilerlerken bu radyoyu dinleyebiliyor ve kendinizi müziğe kaptırabiliyorsunuz.
 
Güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyun içerisindeki erişilebilirlik iyileştirmeleri de oyunculara dahil ediliyor. Bu iyileştirmelerle beraber oyun daha akıcı ve daha stabil hale geliyor. Ekranda gördüğünüz kontrollerin, ikonların ve daha fazlasının da bu güncelleme ile beraber geliştirildiğini ve iyileştirildiğini aktarabiliyoruz.
 
Güncelleme fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler