Cyberpunk 2077 için Phantom Liberty Adlı Ek Paket Duyuruldu

07.09.2022 14:53 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 için çıkış yapacak olan yeni genişleme paketi “Phantom Liberty”yi duyurdu. Ek paket 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PC ve Stadia için yayınlanacak.
 
"Phantom Liberty", Night City'ye yeni bir mekan getiriyor ve yeni bir karakter kadrosunu oyunculara sunuyor. Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Johnny Silverhand'in rolünü yeniden canlandırıyor. 
 
Reeves bir videoda şunları söylüyor: "Johnny Silverhand geri dönüyor ve ben de öyle. Cyberpunk 2077'nin yaklaşmakta olan genişleme paketi 'Phantom Liberty'ye hazır olun. Johnny rolünü tekrar oynamak harika olacak ve umarım bu karanlık gelecekte onun bir kez daha başardığını görmek bizlere çok heyecan verir." 
 
CD Projekt RED ayrıca Cyberpunk 2077'nin "Edgerunners" adlı yeni güncelleme alacağını açıkladı. Bu güncelleme Cyberpunk: Edgerunners animesinden yeni öğeleri içeriyor. Güncelleme giyimin yanı sıra platformlar arası ilerleme özelliğini, arcade salonlarında oynanabilir yeni Roach Race mini oyunu ve daha fazlasını getiriyor.
 
Cyberpunk 2077 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games, GOG ve Steam üzerinden PC ve Stadia için mevcut. 
 
Yayınlanan fragman videoları
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler