Cyberpunk 2077 İki Disk ile Geliyor, PS4'te Minimum 70GB Gerektirecek

17.11.2020 15:13 Gazali Çetinkaya

Cyberpunk 2077 PlayStation 4 versiyonu kutulu sürümü internete sızdı.
 
Fütüristik rol yapma oyunu iki disk ile birlikte gelecek ve kurulum için minimum 70GB boş alan gerektirecek.
 
Koleksiyoncu sürümü dışında Cyberpunk 2077 hem dijitalde hem de kutuluda sadece standart sürüm olarak satışa sunulacak. Deluxe veya Ultimate sürüm yok. Hatta ön sipariş bonusu da yok. Genelde ön sipariş bonusu veya özel sürümü dahil edilen dijital soundtrack ve duvar kağıtları gibi içerikler tüm satın alımlara dahil. CD Projekt RED, oyunu ön sipariş versin veya vermesin herkesin aynı deneyimi yaşadığından emin olmak istiyor.

Kutulu sürüm içeriği ise Night City haritası, kartpostallar, çıkartmalar, erkek ve kadın V'nin olduğu iki taraflı kapak tasarımı ve oyun dünyası hakkında bilgiler içeren bir kitapçık.
 
 
 
Cyberpunk 2077 10 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için Türkçe altyazı desteğiyle birlikte çıkacak. İlk günden geriye uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 ve Xbox Series'te oynanabilecek. Yeni nesil için özel hazırlanmış versiyon 2021'de.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler