Cyberpunk 2077 İlk Günden PS5 ve Xbox Series X'te Oynanabilir Olacak, Gelişmiş Versiyon 2021'de

19.06.2020 10:31 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 erteleme haberinin ardından yeni nesil konsollar hakkında açıklama yaptı. 
 
Cyberpunk 2077 geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 5 ve Xbox Series X'te ilk günden itibaren oynanabilir olacak ve daha iyi görünecek. Yeni nesil konsollar için gelişmiş versiyon güncellemesi ise 2021'de çıkacak.

Oyunu PlayStation 4 veya Xbox One'da satın alan kullanıcılar PlayStation 5 veya Xbox Series X'te hem geriye uyumluluk hem de gelişmiş versiyon için ek ücret ödemeyecek.
 
Şirketin CEO'su Adam Kicinski tarafından belirtilene göre "Oyunu yeni nesile yakın çıkarmakla ilgili endişelerinize gelecek olursak, bu konuda endişelenecek bir şey yok. Yeni nesil, PS3'ten PS4'e veya Xbox 360'tan Xbox One'a geçiş gibi değil, işe sıfırdan başlamak gerekmiyor. Yeni nesilde nesiller arası uyumluluk var. Mevcut nesil oyunlarda yapılan çalışmalar en başından beri iki konsolda da oynanabilir olacak. Biz buna daha çok fırsat olarak görüyoruz çünkü bu sayede hem mevcut nesil hem de yeni nesil konsolların sahiplerini hedefliyoruz. Bu zaman diliminde çıkış yapan oyunlardan en büyük veya en büyüklerden biri olmayı umuyoruz ve bu zaman diliminde video oyunlarına fazla ilgi ve yoğunluk hedefimizi başarmamıza yardımcı olacak."
 
Son olarak, çıkış tarihinin ertelenmesiyle birlikte oyunun çıkışından sonra gelmesi planlanan indirilebilir içerik ve çok oyunculu mod da haliyle ertelenecek.

Fütüristik rol yapma oyunu 19 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak. Stadia versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler