Cyberpunk 2077'den Yeni Detaylar

08.06.2020 14:51 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, Alman oyun dergisi GameStar'ın podcast'i sırasında, Cyberpunk 2077'den yeni detaylar paylaştı.

Belirtilene göre seviye tasarımı kısmındaki gelişim The Witcher 2'den The Witcher 3'e geçiş kadar büyük. Night City'nin haritasında yapabileceğiniz aktiviteleri gösteren simge sayısı çok fazla değil fakat her bir görevin el yapımı olduğu Cyberpunk 2077'de, The Witcher 3'te olduğu gibi benzer yan görevler ve aktiviteler ile karşılaşmayacaksınız.
 
Cyberpunk 2077'de görevleri tamamlamak için çeşitli yollar olacak ve oyunculara esneklik sunulacak. CD Projekt RED bu çeşitliliğin The Witcher 3'e kıyasla 3 kat daha fazla olduğunu belirtiyor.

Binden fazla NPC'nin günlük iş rutini bulunacak.

Oyunun hack sekansı Cyberspace'te fantezi RPG tarzı yaratıklar, diğer hackerlara karşı kullanılabilecek.

Son olarak, E3 2019'da gösterilen yakın dövüş sisteminin tamamlanmış halinden uzak olduğu belirtildi. Yani final sürümünde bu alanda büyük bir gelişme bekleyebilirsiniz.

Fütüristik rol yapma oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC için 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler