Cyberpunk 2077'nin Beklenen Phantom Liberty Paketi Geliyor! İşte Çıkış Tarihi ve Fiyatı

11.06.2023 22:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 genişlemesi "Phantom Liberty"nin 26 Eylül'de 29.99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını açıkladı. Oyunun şu anda Türkiye fiyatı belli değil. Cyberpunk 2077 için yayınlanacak olan yeni genişleme paketi Phantom Liberty, Night City'ye yeni bir mekan getiriyor ve yeni bir karakter kadrosunu oyunculara sunuyor. Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Johnny Silverhand'in rolünü yeniden canlandırıyor.
 
Yeni görevler ve daha fazlası geliyor
 
 
 
Phantom Liberty ek paketiyle beraber oyuncular Night City'nin en ölümcül bölgesine geri dönüyor. Oyuncular yeni Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nı kurtarmak için tehlikeli bir göreve çıkmaya hazırlanan V rolünü üstleniyor. Siyasi entrikaların döndüğü genişleme paketinde oyuncuları tatmin edecek bir hikaye örgüsü sunulmak isteniyor.
 
Cyberpunk 2077'nin tam sürüm genişlemesi, yepyeni bir konumu, zorlu mücadeleleri, hikaye örgüsünü ve daha fazlasını içeriyor. Casusluk ve gerilim macerasını içeren paketle beraber Idris Elba'nın canlandırdığı FIA ajanı Solomon Reed de dahil olmak üzere yeni karakterlerle tanışabiliyorsunuz.
 
Cyberpunk 2077 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Steam, Epic Games ve GOG üzerinden PC için mevcut. "Phantom Liberty" paketi ise yalnızca PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut olacak. 
 
Cyberpunk 2077 -  Phantom Liberty fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler