Cyberpunk 2077'nin Gelişim Süreci Tamamlanmaya Yaklaşıyor

10.03.2020 23:14 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiricliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi. Oyun normalde Nisan ayında çıkacaktı ancak 5 aylık bir ertelenme yemişti en son.
 
CD Projekt Red’in stüdyo başkanı Adam Badowski'nin attığı Tweet'e göre, oyunun gelişim sürecinin sonlarına yaklaşıldı. Söylediğine göre oyun, PEGI ve ESRB gibi derecelendirme şirketlerine gönderilmiş. Bu şirketlerde oyunun yaş sınırı belli olacak. Büyük ihtimalle yaş sınırı M, yani+18 olacaktır ancak burada ilgi çeken nokta, oyunun gelişim sürecinde, derecelendirme sitelerine gönderilecek kadar ilerlenmiş olması.
 
Tweet'te şöyle yazıyor. "Cyberpunk 2077'yi derecelendirme şirketlerine gönderdik. Oyunun derecelendirilmesini beklerken, oyunun teknik yönlerini cilalıyoruz ve oynanış testleri yapıyoruz. Oyun her geçen gün çok daha iyi duruyor."
 
Fütüristik rol yapma oyunu 17 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve GeForce Now için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 2 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 4 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 6 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler