DC, Joker Filmi Gibi Evrene Dahil Olmayan Daha Fazla Film Geliştireceğini Açıkladı

24.08.2020 11:31 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz gün DC FanDome etkinliğinde birçok fragman ve film detayı dışında başka bilgiler de açıklandı. Bunların arasında en dikkat çekenlerden biri de Elseworld denilen evren oldu.
 
DC, şu anda kurmuş olduğu ya da bildiğimiz DC evreninde geçmeyen apayrı bir şekilde ilerleyen filmler yapmaya devam edeceğini duyurdu. Örnek vermek gerekirse Joker filmi diyebiliriz. Joker karakteri çizgi romandan uyarlama bir karakter olsa da bildiğimi Joker karakterinden biraz farklıydı ve sinemadaki DC evreninde geçmiyordu.
 
DC de aynı Joker gibi daha fazla film geliştireceğini açıkladı. Yeni fragmanı yayınlanan The Batman'i de bunlardan biri sayabiliriz sanırım. Duyuruda insanlar özellikle Superman Red Son'ın yapılıp yapılmadığını sordu, ancak ne yazık ki olumsuz bir cevap verildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler