DICE, Wii U'ya Yönelik Saldırgan 1 Nisan Tweetlerini Sildi (Güncelleme)

01.04.2014 23:50 Samet Konuksal


Güncelleme: Electronic Arts'ın COO'su Peter Moore, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada  Tweetlerin 'aptalca' ve 'kabul edilemez' olduğunu söyleyip Nintendo'dan özür diledi.
 
    Electronic Arts'ın güçlü silahlarından birisi DICE, geliştirdiği Frostbite Engine oyun motoruyla da tanınmakta. Sadece Battlefield serisinin değil, EA'in birçok oyununun arkasında bulunan Frostbite Engine'in Twitter hesabı üzerinden bugün, 1 Nisan dolayısıyla bazı Tweetler atıldı. Fakat DICE ekibi, Tweetlerden beklediği karşılığı alamamış görünüyor.
 
    Yazılan Tweetlerde, Wii U'ya yönelik saldırgan bir tavır bulunuyordu. Gelen son haberlere göre tepkilerin ardından, Frostbite Engine'in hesabından bahsi geçen Tweetler silindi. Yayınlanan yazılar şu şekildeydi,
 
"İyi haberlerimiz var. 'Netcode' sorunumuzu nihayet çözebildik. Burada, sıfır gecikme için kuantum dolanıklığını kullanarak çözdüğümüz sorundan sonra oyunun yeni hali Wii U'ya özel olacak."
*
"Frostbite Engine'i kullanan Half Life 3, bu yaz Wii U'ya özel olarak çıkacak!"
*
"Frostbite Engine, en güçlü yeni nesil konsol olduğu için artık Wii U'da da çalışıyor. Yeni render teknolojimiz Mario ve Zelda'ya özel olarak optimize edilmiş durumda."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler