DOOM Eternal Şimdi Nintendo Switch’te Oynanabilir

08.12.2020 20:50 Gazali Çetinkaya

 
id Software'in, bu yılki Oyun Ödülleri’nde (Yılın Oyunu, Yılın Aksiyon Oyunu, En İyi Müzik ve En İyi Ses Tasarımı) dört ödüle aday gösterilen oyunu DOOM Eternal, şimdi Nintendo Switch’te oynanabilir. DOOM (2016), Wolfenstein II: The New Colossus ve Wolfenstein: Youngblood oyunlarının Nintendo Switch sürümlerinin arkasındaki stüdyo olan Panic Button ile ortak geliştirdiğimiz sürümde oyuncular, destansı tek kişilik hikâye modunu ister evde ister dışarıda oynayabilirler.

DOOM Eternal'da, gücünü idTech 7'den alan birinci şahıs ilerlemeli çatışmada bir sonraki aşamaya ulaşırken hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle. Omzuna takılı alev silahın, bileğine takılı bıçağın, yükseltilmiş silahların ve yeteneklerinle gelmiş geçmiş en güçlü iblis avcısı sensin.

Oyuncular, jiroskop kontrollerini kullanan bir kontrol seçeneği olan Hareketli Nişan ile hedef almalarını geliştirme seçeneğine sahipler. Bu seçenek, sürükleyiciliğin ve isabetliliğin mükemmel uyumu için analog çubuklarıyla birlikte kullanılabilir.

Oyuncular ayrıca 2'ye 1 çevrimiçi çok oyunculu deneyim olan BATTLEMODE'da yeteneklerini sınayabilirler. Bu modda tam donanımlı bir DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle, beş maçlık bir karşılaşmada kozlarını paylaşır.
 
DOOM Eternal'ın Nintendo Switch sürümü hakkında daha fazlası için buradaki makaleye göz atabilirsiniz. 
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 14 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler