Dead Space 2 Collector's Edition'da Ne İstersiniz?

Dead Space 2 yine mükemmel grafiklere sahip olacak gibi görünüyor
14.01.2010 22:47 Alkan Adakaner

Hiç kuşkusuz Dead Space içinde bulunduğumuz neslin en iyi oyunlarından birisi ve devam oyunu ile bunu devam ettirebilir.
 
İlk oyun mükemmel grafikleri, aksiyon sahneleri ve sunumuyla büyük başarı yakalamıştı. Bugünlerde Dante's Inferno'nun yanı sıra bir yandan da Dead Space 2'yi geliştiren Visceral Games yeni oyunları hakkında oyuncuların fikrini istiyor.
 
Visceral Games'ten Steve Papoutsis facebook sayfasında "bir kere daha yardımınıza ihtiyacımız var" dedi ve ardından şunları söyledi. "Eğer Dead Space 2 için bir Collector's Edition piyasaya çıkarırsak, içinde ne görmek istersiniz"
 
Önümüzdeki hafta Steve Papoutsis bazı önerileri yanıtlayacak. Şu an için verilen yanıtlar arasında Soundtrack albümü, figürin ve sanat kitabı gibi klasik haline gelmiş içerikler var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler