"Dead Space 2 Hazır Olduğunda Çıkacak"

ikinci oyunda da Isaac Clarke'ı yönlendireceğiz.
06.01.2010 18:06 Ersin Kılıç

Computer and Video Games sitesi Visceral Games ile yaptığı söyleşide oyunun çıkış tarihine yönelik sorular yöneltti. Aldıkları cevap ise "Oyun hazır olduğunda çıkacak" oldu.
 
EA Games'in yapım ekibinin arkasında sonuna kadar durduğunu da belirten Visceral Games'ten Steve Papoutsis, yapım ekibi olarak oyunun tam anlamı ile hazır olduğunu ve yüksek standart sunduğunu belirlediklerinde oyunun çıkış tarihinin duyurulacağını belirtti.
 
Steve Papoutsis ayrıca orjinal Dead Space'in devam oyununda aynı kalitede ve özgünlükte oyun yapmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
 
Çok daha geniş mekanları ile dikkat çeken ve geçtiğimiz ay resmi duyurusu yapılan oyun hakkında daha fazla bilgiye bu sene kavuşacağız.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler