Dead Space 2: Ignition Sonbahar'da XBL ve PSN'de

08.07.2010 15:08 Alkan Adakaner


 
     Korku oyunlarının neslinin giderek tükendiği bir dönemde Dead Space oyunculara "hey durun daha herşey bitmedi, ben varım" diyerek umut dağıttı. EA de bu aksiyon-korku oyununun dünyasını yakından tanımamız için elinden geleni yapıyor.
 
     Electronic Arts'a bağlı Visceral Games'in geliştirdiği Dead Space serisinin 2. oyununu beklerken çizgi romanını okuyarak Isaac'in yaşadığı cehenneme adım atmaya ne dersiniz?
 
     Dead Space 2'nin öncesindeki olayları konu alacak olan Dead Space 2: Ignition adlı çizgi roman bu Sonbahar'da XBL ve PSN'de olacak. Interaktif bir çizgi roman olacak Ignition'da seçimlerimize göre 4 farklı sonla karşılaşabileceğiz.
 
    Hikaye ile ilgili bir çok ayrıntının bulunacağına emin olduğumuz çizgi romanın fiyatı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.
 
     2008 yılında da Dead Space: Downfall adlı anime ile karşılaşmış ve oyunun hikayesi ile ilgili birçok ayrıntıyı öğrenme şansını yakalamıştık. Korku oyunlarının yeni adresi Dead Space 2'nin çizgi romanını da sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Dk önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler