Dead Space 2 Multiplayer Modlara Sahip Olacak

03.09.2010 11:03 Alkan Adakaner


 
    Şu an için resmi bir açıklama yapılmamış olsa da gamernode'un haberine göre Gamestop'un San Antonio'daki konferansında Dead Space 2'nin multiplayer modları ile ilgili bazı bilgiler açığa çıktı.
 
    Habere göre Dead Sapce 2'de deathmatch stili dövüş de olacak. Necromorphs ve askerler karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Alien vs Predator'daki gibi birşeyler  neden olmasın ki? Deathmatch'in yanı sıra bir dizi multiplayer modun bulunacağı da yapılan açıklamalar arasındaymış.
 
    Gamestop aynı zamanda oyunu kendi mağazalarından sipariş edenlere ücretsiz olarak Rivet Gun'a sahip olma imkanı verecek. Bu silahı büyük ihtimalle başlangıç aşamasında multiplayer modlarda da kullanma imkanı bulabiliriz.
 
     Multiplayer mod söylentisine henüz resmi bir onay gelmese de EA patronu John Riccitiello, bu konuda oldukça yenilikçi fikirlere sahip olduklarını açıklamıştı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler