Dead Space 2'de İlginç Aksiyonlar

27.03.2010 18:02 Ersin Kılıç

 
 
     İlk oyunu ile bize eşsiz bir macera yaratan ve şüphesiz bu nesilin en büyük süpriz ve en iyi oyunlarından biri olan Dead Space'in merakla beklenen ikinci oyununda tutma özelliği mi olacak?
 
     Bize bu kanıyı yaratan ise oyun için yayınlanan yeni çalışmalar oldu. Oyunun script yani işleyişi için çizilen bu yeni çalışmalarda bir çok sunum ve ip uçları bulunuyor.
 
     Silahımızın dipçiği ile Necromoph'ları avlayabileceğimiz oyunun bu çalışmalarında en ilgin olanı ise oyunda yönlendirecğimiz karakter olan Icaas'ın kaskını çıkartıp bir Necromoph'u ezmeye çalışması oluyor. Veya arkasından kendine yaklaşan bir Necromoph'u farkeden Isaac, hızlı bir hamle ile onu tutup ileri doğru fırlatıyor.
 
     Bu çalışmalarda göze çarpan bir diğer ilginçlik ise kendisine saldıran bir Necromoph'un kolunu tutarak engelleyen Isaac'ın rakibini uzaklaştırabilmek için ona kafa atması oluyor. Çalışmalar şayet doğruluk payı taşıyorsa oyunda buna benzer bir çok aksiyona şahit olabiliriz.
 
     Bu çizimlere göz atmak için burayı tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler