Dead Space 2'nin DLC'sinden Yeni Bilgiler

Outbreak Map Pack'in PC için ne zaman yayınlanabileceği konusunda açıklama yapılmadı
25.05.2011 18:23 Alkan Adakaner


    Dead Space 2 için açıklanan ücretsiz indirilebilir içerik Outbreak Map Pack hakkında yeni ayrıntılar ve ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Bu indirilebilir içerikte bulunacak 2 multiplayer haritadan The Academy'de insanlardan oluşan takımımız Sprawl'da yer alan bir ana okulundaki arındırma sistemini aktif etmeye çalışacak. Tabi Necromorph'lar da bizi durdurmaya çalışacak.
 
    Concourse haritasında ise alış-veriş merkezinde Necromorph'ların saldırısından kurtulmak için uğraşırken dışarıdaki kurtarma gemisine sinyal yollayıp bizi almasını bekleyeceğiz. Bu süre içerisinde de düşmanlarımız sürü halinde başımıza üşüşecek.

     31 Mayıs'ta Xbox Live'da 3 Haziran'da ise Playstation Network'te yayınlanacak olan Outbreak Map Pack'e ait yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler