Dead Space 2'nin PAX 2010 Demo Videosu

06.09.2010 17:48 Ersin Kılıç


 
     Daha büyük mekanlar, daha büyük aksiyon ve daha büyük bir korku...Dead Space 2 ilk oyunun izinden sağlam bir şekilde ilerliyor. Oyunun ortaya çıkan yeni videosu tıpkı diğer videolarda olduğu gibi beklentilerinizi yükseltebilir.
 
     Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen PAX 2010 fuarının en önemli oyunlarından biri olan Dead Space 2, fuarda oynanabilir demosu ile oyun severleri karşıladı. Oyunun fuar alanındaki bu demosuna baktığımızda ise gene korku ve aksiyonun had safhada olduğunu görüyoruz. Özellikle Necromoph ırkı ile ilk karşılaştığımız yerdeki aksiyon oldukça doyurucu. Oyundaki hud göstergelerinin ilk oyunda olduğu gibi Isaac'in kostümünde yer alması gerçekçiliği yükselten nedenlerin başında geliyor. Bu sahnede de Necromoph'tan kurtulmak için basmamız gereken X tuşu, hemen Isaac'in sırt kısmında beliriyor.
 
     X tuşuna bastığımızda ise Isaac'in kafa koparışını izliyoruz. Tabi ilk oyunda olduğu gibi kafası kopan düşmanlarımız bize saldırmaya devam ediyor. Bu nedenle ikinci oyunda da topuklarımıza bir hayli iş düşecek.
 
     PAX 2010 fuarından çekilen ve mekan, atmosferi ile de bir hayli dikkat çeken Dead Space 2'nin bu yeni oynanış videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler