Dead Space 3 PC, Neden Konsollarla Aynı

Dead Space 3'ün görselleri her platformda hemen hemen aynı olacak
29.01.2013 11:02 Alkan Adakaner


     Dead Space 3'ün PC'de konsollarla aynı görsel kalitede olacak olması bazı PC kullanıcılarını rahatsız etti. DirectX 11 gibi özellikleri kullanmayacak oyun peki neden doğrudan konsollardan PC'ye port ediliyor da, daha gelişmiş grafiklerle piyasaya çıkmıyor?
 
     Oyunun yapımcı koltuğundan oturan Steve Papoutsis, PC'nin oldukça farklı bir platform olduğunu ve oyunlarını PC'de farklı olacak şekilde geliştirme gibi bir amaçlarının olmadığını vurguladıktan sonra, "her platformda aynı deneyimi" sunmak, herkesin aynı deneyimi yaşamasını istediklerini söyledi.

     PC'de klavye ve mouse kullanımına izin verdiklerini! de belirten Papoutsis, bunun PC oyuncularının farklı hissetmesini sağlayacağını söylüyor. Bu açıklamaların "özrü kabahatinden" beter sözünü de akla getirdiğini söylemek gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 4 Dk önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 2 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler