Dead Space 3 için İlk İpuçları Gözüktü

Dead Space 3'te daha fazla yaratık ve silah çeşidi oyunseverlerin en büyük beklentileri arasında yer alıyor.
08.07.2011 20:19 Levent Polater

 
    "Dead Space devam etmeli zaten" dediğiniz duyar gibi oldum, evet bence de etmeli. EA ve Visceral, Dead Space 2 ile aklımızı çelmeyi başardığına göre üçüncü yapım neden olmasın ki?
 
    Dead Space 3 ile ilgili ilk ipuçları da gözükmeye başladı. Visceral Games'in sıradaki Dead Space oyununa el atmak için yayınladığı taze iş ilanları kendilerini ele verdi. Firmanın personel aradığı pozisyonlar arasında, kıdemli yapımcı direktörü, ses direktörü ve kıdemli VFX personeli bulunuyor.
 
    Survival korku türünü başarı ile temsil eden Dead Space serisi için daha önce EA Games patronu Frank Gibeau serinin büyümesini istediğini dile getirmişti. Gibeau, Resident Evil'ı örnek vererek Capcom'un oyunu marka hâline getirerek büyük bir pazar payı aldığını ve çok iyi iş çıkardığını aynı başarıyı kendilerinin de yapabileceğini belirtmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler