Dead Space 3'ten Onaylanan Bilgiler

03.06.2012 02:14 Samet Konuksal


     Game Informer dergisinin Temmuz sayısı, dijital abonelere dağıtılmış durumda. Çoğu oyunun ilk bilgilerine eriştiğimiz derginin bu sayısında Dead Space 3 de yer aldı. 
 
     Dergiden gelen bilgilerle birlikte Dead Space 3'deki co-op desteği onaylandı. Isaac ve Carver arasında olacak olan bu co-op'lu multiplayer sisteminde, karşıt savaşların yapıldığı multiplayer modu yer almayacak.
 
     Belirtilenlere göre co-op modunda bazı sinematik ara sahneler de bulunuyor. Co-op modu oyunun hikayesini çok fazla etkilemeyecek çünkü dergide, "Tek kişilik senaryo modunu oynadıktan sonra bütün hikayeyi anlayacaksınız." ibaresi yer alıyor.
 
     Alınan bilgilere göre Dead Space 3'te siper alma sistemi yer alacak. Serinin önceki oyunlarından bazı korku öğelerini direkt olarak göreceğimiz Dead Space 3'teki buzul evrenimizin adı Tau Volantis olarak geçiyor.
 
     Game Informer'da Visceral Games'in Dead Space 3'ü ilk iki oyundan daha az çizgisel yapmak istediği belirtilirken, oyunun Şubat 2013'te çıkacağı yazılıyor. Oyunla ilgili ilk videonun E3 fuarında gösterilmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 26 Dk önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 1 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 3 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler