Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise Switch için Duyuruldu

05.09.2019 01:36 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Rising Star Games ve geliştirici Toybox Games, Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise'ı Switch için duyurdu. Hidetaka “Swery” Suehiro tarafından yönetilip yazılan oyun 2020'de çıkacak.
 
Oyunun Nintendo.com üzerindeki tanıtım yazısı:


Deadly Premonition'ın gerçek anlamda devam oyunu Nintendo Switch'e geliyor.

2005 yılında FBI ajanı York, New Orleans'ta küçük bir kasaba olan Le Carré'yi ziyareti esnasında arkadaşı Zach ile birlikte gizemli bir seri cinayet davasıyla karşı karşıya kalıyor.

Orijinal yaratıcı ekibi tarafından geliştirilen oyun araştırma ve görüşmeleri temel alıyor ve hikaye New Orleans'ta küçük bir kasabada geçiyor. 
 
Buna ek olarak, ilk Deadly Premonition oyunu da bugün itibarıyla Switch için çıkışını gerçekleştirdi. Nintendo eShop'ta $29.99 fiyattan satışta.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise Platformlar: Geliştirici: Toybox Games Dağıtıcısı: Rising Star Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler