Death Stranding 2, Kojima'nın PlayStation'a Özel Son Oyunu Olabilir

03.10.2022 13:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Bu yılın başlarında oyuncu Norman Reedus, Death Stranding'in devam oyununun Kojima Productions tarafından geliştirilmekte olduğunu sızdırmıştı. Şimdi ise yeni bir rapor, devam oyununun Hideo Kojima'nın Sony ile son özel PlayStation oyunu olabileceğini bildiriyor. Çünkü Kojima Productions, PlayStation konsolları için iki özel oyun geliştirmek için bir anlaşma yapmıştı.
 
Kojima Productions'ın PlayStation konsolları için iki özel oyun geliştirmek adına anlaşma yapma durumu Dusk Golem adlı kullanıcı tarafından sızdırıldı. Dusk Golem'e göre bu oyunların ilki Death Stranding, diğeri ise Death Stranding 2.
 
Dusk Golem, her iki tarafın da şu anda bu anlaşmayı yenileyip yenilemeyeceğini bilmiyor. Ancak bu konuda müzakere edildiğini belirtiyor. Dusk Golem, eğer anlaşma yenilenmezse, Death Stranding 2'nin Kojima'nın geliştirdiği son PlayStation oyunu olacağını söylüyor.
 
Death Stranding şu anda PS4, PS5 ve PC'de (Steam ve PC Game Pass aracılığıyla) mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Director's Cut Platformlar: Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler