Death Stranding 2, Kojima'nın PlayStation'a Özel Son Oyunu Olabilir

03.10.2022 13:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Bu yılın başlarında oyuncu Norman Reedus, Death Stranding'in devam oyununun Kojima Productions tarafından geliştirilmekte olduğunu sızdırmıştı. Şimdi ise yeni bir rapor, devam oyununun Hideo Kojima'nın Sony ile son özel PlayStation oyunu olabileceğini bildiriyor. Çünkü Kojima Productions, PlayStation konsolları için iki özel oyun geliştirmek için bir anlaşma yapmıştı.
 
Kojima Productions'ın PlayStation konsolları için iki özel oyun geliştirmek adına anlaşma yapma durumu Dusk Golem adlı kullanıcı tarafından sızdırıldı. Dusk Golem'e göre bu oyunların ilki Death Stranding, diğeri ise Death Stranding 2.
 
Dusk Golem, her iki tarafın da şu anda bu anlaşmayı yenileyip yenilemeyeceğini bilmiyor. Ancak bu konuda müzakere edildiğini belirtiyor. Dusk Golem, eğer anlaşma yenilenmezse, Death Stranding 2'nin Kojima'nın geliştirdiği son PlayStation oyunu olacağını söylüyor.
 
Death Stranding şu anda PS4, PS5 ve PC'de (Steam ve PC Game Pass aracılığıyla) mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Director's Cut Platformlar: Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lamine Yamal, eFootball'un Yeni Elçisi Olarak KONAMI'yle El Sıkıştı 20 Dk önce Scar-Lead Salvation, PS5, PS4 ve PC için 29 Mayıs'ta Batıya Geliyor 11 Saat önce Strateji ve Kule Savunma Oyunu Cataclismo, 20 Mart'ta Çıkış Yapacak 11 Saat önce Strateji Aksiyon Oyunu Chip 'n Clawz vs. The Brainioids PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu 11 Saat önce Monster Train 2, PS5, Xbox Series, Switch ve PC için Duyuruldu 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler