Death Stranding 2 Resmi Olarak Duyuruldu

09.12.2022 10:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, Death Stranding 2'yi PlayStation 5 için duyurdu. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı. DS2, Decima oyun motoru ve Guerrilla Games ile iş birliği içerisinde geliştiriliyor.
 
Death Stranding 2, Hideo Kojima tarafından, yazılacak, yönetilecek ve tasarlanacak. Şimdiye kadar açıklanan başroller içerisinde Norman Reedus, Lea Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna ve Troy Baker yer alıyor. 
 
DS2 geliyor
 
 
 
Deneyimli oyun yapımcısı Hideo Kojima, bu ayın başlarında "yeni bir yolculuğa" başlamakla ilgili bir Twitter gönderisi attıktan sonra bir sonraki oyununu The Game Awards'ta resmen duyurdu ve tanıttı. Bu oyunun geliştirildiği daha önce Norman Reedus tarafından aylar öncesinden açıklanmıştı.
 
Öte yandan Kojima,  The Game Awards etkinliğinde Death Stranding 2 ile beraber başka bir oyun üzerinde de çalıştığını doğruladı. Bu muhtemelen bir süre önce Xbox konsolları için doğrulanan yeni bir yapım olacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Director's Cut Platformlar: Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 14 Dk önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler