Death Stranding Director's Cut PC'ye Geliyor

05.01.2022 10:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Kojima Productions, Death Stranding Director's Cut'ı PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden bu bahar yayınlayacağını duyurdu. Death Stranding Director's Cut ilk olarak 24 Eylül 2021'de PlayStation 5 için çıkış yaptı.
 
Death Stranding Director's Cut'ın PC versiyonu, Intel'in yeni Xe Super Sampling (Süper Örnekleme) grafik teknolojisine sahip olacak. Xe Super Sampling, oyun ortamını yüksek performansla beraber yüksek grafik detaylarıyla keşfetmenize olanak sağlayacak. Ayrıca PC sürümü yüksek kare hızına, Fotoğraf Moduna ve ultra geniş monitör desteğine sahip olacak.

505 Games başkanı Neil Ralley bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Intel ile Death Stranding Director's Cut PC ortaklığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Death Stranding, PC oyuncuları arasında oldukça popüler bir oyun oldu. Intel'in yeni XeSS teknolojisinin Director's Cut'a nasıl etki edeceğini görmek için oyuncular gibi biz de heyecanlıyız."
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1850570/DEATH_STRANDING_Directors_Cut/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Director's Cut Platformlar: Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler