Deathverse: Let It Die'ın Çıkış Tarihi Ertelendi

02.08.2022 19:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı GungHo Online Entertainment ve geliştirici Supertrick Games, oynaması ücretsiz çok oyunculu hayatta kalma aksiyon oyunu Deathverse: Let It Die'ın önceden planlanan bahar 2022 çıkış tarihinden bu sonbahara ertelendiğini duyurdu. Oyun, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.
 
Yapımcı Shuji Ishikawa bir PlayStation Blog gönderisinde erteleme hakkında şunları söyledi: "Geçen yıl gerçekleştirilen PlayStation State of Play etkinliğindeki duyurumuzdan bu yana topluluğumuzdan çok sayıda harika yorumlar aldık. 28 Mayıs ve 5 Haziran'da Sınırlı Süreli Açık Beta etkinliğiniz vardı. Dünyanın her yerinden oyuncular bu betaya katıldı ve test, hepinizin sayesinde büyük bir başarı ile sonuçlandı. Oyunumuz ilk olarak 2022 baharında çıkış yapacaktı ancak açık betada elde ettiğimiz veriler sonucu oyunun çıkışı ertelemek durumunda kaldık." 
 
Deathverse: Let It Die'da oyuncular hayatta kalma savaş arenasında rakiplerine karşı yarışacak. Çeşitli pvp modları ile hızlı aksiyonu deneyimleyebilecek. Bunun yanı sıra oyuncular kalabalıkların gözlerini kamaştırmak için son teknoloji silahları kullanacak ve kendi orijinal karakterini yaratabilecek. 
 
Daha fazla bilgi için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deathverse: Let It Die Platformlar: Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: GungHo Tür: Hayatta Kalma Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler