Deep Down, PS4'e Özel Olmayabilir

31.07.2013 02:55 Samet Konuksal


    Capcom'un PlayStation 4'ün duyuru konferansında tanıttığı Deep Down'un duyurusundan aylar geçmesine rağmen oyun adına çok fazla bilgi göremedik. Capcom'dan Masaru Ijuin, ortadaki bilgi yokluğunu bir röportajıyla birlikte az da olsa giderdi.
 
    Game Watch isimli Japon kaynaklı bir internet sitesine konuşan Ijuin, Deep Down'ın bir teknoloji demosu olmadığını, gerçek bir oyun olduğunu belirtti. Ijuin'in söylediklerine göre Deep Down, 2011 senesinin yaz aylarından beri aktif olarak geliştiriliyor. Ayrıca Ijuin'in belirttiklerine göre Deep Down, PS4'e özel kalmayıp multiplatform bir oyun olarak karşımıza gelebilir.
 
    Röportajda teknik detaylara da giren oyunun geliştiricisinin belirttiklerine göre Deep Down'ın ilk videosunda kare başına 10 ila 20 milyon arasında poligon yer alıyor. Oyunun bu videosu, PS4'te oynatıldığında sabit bir şekilde 30 FPS değerini göstermiş. Ijuin'in söylediklerine göre yapımcı ekip demoyu GeForce GTX 680 ve GTX 590 kullanan PC'ler üzerinde geliştirmiş ve PS4'e oranla daha iyi bir performans almışlar.
 
    Son olarak belirtilenlere göre demo, GTX 570, 8 GB RAM ve Intel i7 işlemci kullanan PC'lerde rahatlıkla çalışıyormuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 5 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler