Deep Down'daki Zırhlarla İlgili Ayrıntılar

06.12.2013 09:31 Alkan Adakaner


     Capcom'un Playstation 4'e özel olarak hazırladığı free-to-play aksiyon oyunu Deep Down ile ilgili bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bu defa zırhlarla ilgili bilgiler verildi. Oyunda zırhlar da oynanışı önemli ölçüde etkileyecekmiş.
 
     Geliştiricilerin açıklamasına göre oyundaki zırhları gideceğimiz zindan türüne uygun olarak seçmemiz gerekiyor. Bunun yanında zırhların çeşitli parçalarını birleştirip kendimize özgü zırhlar da elde edebilecekmişiz. Böylece farklı özelliklere sahip zırhların parçalarıyla daha güçlü karışımlar elde edeceğiz.
 
     15 yüzyıldaki zırhlardan esinlenerek Deep Down'ın zırhlarını hazırlayan Capcom, gerçekçi zırhların yanı sıra gerçek üstü zırhlar da sunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 10 Sn önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler