Denuvo Artık Oyunları Bir Gün Dahi Koruyamıyor

18.10.2017 22:18 Gazali Çetinkaya

 
   Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanan South Park Fractured But Whole bir gün içinde kırıldı.

   South Park Fractured But Whole'dan önce Middle-earth: Shadow of War, Total War: Warhammer II ve FIFA 18 de bir gün içinde kırılmıştı.
 
   Oyunların en çok sattığı dönem çıktıktan sonraki ilk haftasıdır. Denuvo ile yayıncı / geliştirici firmalar da oyunun ilk haftadan kırılmamasını yeterli olarak görüyordu ancak oyunların 24 saat dahi koruyamaması Denuvo'yu anlamsız bir hale getiriyor.
 
   Bu durumda Denuvo ya anti-tamper teknolojisini güçlendirecek ya da yayıncı / geliştirici firmalar Denuvo'dan uzaklaşıp başka çözümler getirmeye çalışacak. Bethesda Softworks ikinci seçeneğe kaymış gibi görünüyor. Firma The Evil Within 2'nin Denuvo korumasını oyun çıkmadan kaldırmıştı. Wolfenstein II: The New Colossus'ta kullanıp kullanmayacağını henüz bilmiyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
South Park: The Fractured But Whole Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Dk önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 17 Dk önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler